XAREL·LO 10.000 HORES ANYADA 2016

   

VARIETATS: 100% Xarel·lo

NOTA DE TAST: El 10.000 HORES visualment, presenta un aspecte net i brillant, amb un color groc pàl·lid i amb reflexos verdosos. En nas, és subtil, elegant, i molt franc, amb aromes de fruita blanca com pera, préssec, poma. També ens surten aromes florals acompanyades d’un toc vegetal, que ens recorda a la varietat xarel·lo.

En boca presenta un pas amable, precedit d’una entrada fresca i neta. És expressiu, sedós, untuós i fresc, recordant les notes de fruita trobades en nas. El 10.000 HORES té un bon equilibri entre l’alcohol i l’acidesa, amb un final de boca típic del xarel·lo.

MARIDATGE: El 10.0000 HORES és un vi apte per degustar-ne una copa a qualsevol hora del dia. Marida molt bé amb primers plats frescos com podrien ser amanides i plats de pasta. També és ideal per acompanyar qualsevol plat de peix i marisc.

 


NEGRE SELECCIÓ 10.000 HORES ANYADA 2015

   

VARIETATS: 70% Ull de Llebre i 30 % Sirà

NOTA DE TAST: El 10.000 HORES visualment, presenta un color vermell grana, deixant una bona llàgrima a la copa. En nas, és elegant amb aromes de fruita vermella donades per les dues varietats que composen el vi. Ens surten aromes de cirera, gerds i mora. En definitiva un vi amb molta fruita.

En boca presenta una entrada fresca i elegant. És expressiu, untuós i fresc, recordant les notes de fruita trobades en nas. Té un taní viu, que a mesura que avanci la criança s’anirà afinant. Presenta un volum mitjà. El 10.000 HORES té un bon equilibri entre l’alcohol i l’acidesa.

MARIDATGE: El 10.0000 HORES és un vi apte tant per fer-ne una copa com per menjar. És un vi que marida molt bé amb plats frescos com podrien ser amanides i plats de pasta. A la vegada ens pot maridar molt bé embotits i formatges.
Per la seva característica de vi molt fresc també és ideal per acompanyar la cuina de les tapes.

 


10.000 HORES ROSÉ ANYADA 2016

   

VARIETATS: 50% Merlot i 50% Ull de Llebre

NOTA DE TAST: El 10.000 HORES ROSÉ visualment, presenta un aspecte net i brillant, amb un color rosat pàl·lid aconseguit amb una maceració molt lleugera de les pells amb el most. En nas trobem unes aromes molt franques i fresques, predominant la maduixa i la grosella.

En boca presenta una entrada franca i neta. És sedós, molt lleuger, amb una acidesa molt vibrant i una lleugera graduació alcohòlica, cosa que el fa molt refrescant tot deixant-nos un post gust llaminer.

MARIDATGE: Marida molt bé amb primers plats frescos i lleugers com poden ser els aperitius, els entremesos, les amanides i els formatges frescos. També és ideal per acompanyar arrossos i plats de pasta.
El 10.0000 HORES ROSÉ és ideal per degustar-ne una copa a qualsevol hora del dia.

 

* Textos extrets de la web www.oliverviticultors.com

Tornar