CA / ES

Fòrum Gastronòmic BCN19

Fòrum Gastronòmic Barcelona 2019


Del 18 al 20 de Novembre de 2019, en el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, se celebarà el Fòrum Gastronòmic de Barcelona.

L'event està organitzat per Fira de Barcelona a través de la seva societat Alimentaria Exhibitions conjuntament amb Fòrum Gastronòmic, i comptarà amb la presència de xefs reconeguts com Jordi Cruz (Àbac, 3 estrelles Michelín), Niko Romito (Reale-Cassadona, 3 estrelles Michelín, Itàlia), Carme Ruscalleda, Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas (Disfrutar, 2 estrelles Michelín), Paco Pérez (Miramar, 2 estrelles Michelín), Oliver Peña (Enigma, 1 estrella Michelín), Jordi Butron i Xano Saguer (Essence by Espai Sucre) i Rasmus Munk (The Alchemist, Dinamarca), que impartiran ponències aportant la seva visió sobre la gastronomia actual.

El saló ocuparà per complet el pavelló 8 del recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, amb un total de 6.000 metres quadrats de superfície expositiva neta i 4.000 metres quadrats d'espai dedicat a activitats.

Fòrum Gastronòmic Barcelona es presenta com un punt de trobada imprescindible per als professionals de la gastronomia, i Vins Estela hi participa juntament amb Celler Arché Pagès, Vinyes dels Aspres, Altavins, Alta Alella Mirgin i Celler de les Aus, Oliver Viticultors, Dosterras, Tierras de Murillo i Hispanobodegas (Garcigrande, Gormaz i Valdelacierva)

Forum Gastronomic Barcelona 2019 - Cellers

 

Ens podreu trobar a l'stand C81 (pavelló 8, nivell 0, carrer C)

 

Mapa Forum Gastronomic Barcelona 2019

Mapa Forum Gastronomic Barcelona 2019 Pavelló 8

Mapa Forum Gastronomic Barcelona 2019 Vins Estela

Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels usuaris i així millorar els nostres serveis. Si continueu navegant considerem que accepteu el seu ús. Més informació Acceptar