CA / ES

La Temptació

VI BLANC ECOLÒGIC D.O. PENEDÈS

COLLITA 2017

100% MALVASIA DE SITGES

LA TEMPTACIÓ  Malvasia de Sitges és el primer vi del celler OLIVER VITICULTORS que surt al mercat dins la denominació D’UNA VINYA UN VI. Sota aquesta denominació busquen transmetre a cada ampolla la singularitat del terroir i microclima d’una sola vinya. Amb el treball dels ceps sota els paràmetres ecològics i biodinàmics s'elaboren petites produccions amb caràcter exclusiu per ser disfrutades pels bons amants del vi. De la collita del 2017 només s’han embotellat 2919 ampolles de 0,75L i 145 màgnums de 1,5L

NOTA DE TAST:

Visualment presenta un aspecte net i brillant, amb un color groc pàl·lid. En nas surten aromes fresques i tropicals com la pinya i el  litxi que es complementen amb notes d’albercoc. També es troben notes cítriques conjuntades amb tocs  d’herbes aromàtiques, com ara el fonoll.

LA TEMPTACIÓ té una entrada molt fresca i sedosa en boca. Dona un pas ample i untuós. Aquests atributs principalment s’aconsegueixen pel treball del vi sobre les seves mares en dipòsit i també gràcies a una criança d’uns 8 mesos en ampolla a la bodega.

Una altra característica de LA TEMPTACIÓ és la bona acidesa que te. Això fa que sigui un vi molt viu, fresc, agradable de paladar i amb un un postgust llarg. Aquesta acidesa es remarca més degut a que és un vi completament sec. A conseqüència de les característiques del sòl i de la varietat també te un toc lleugerament   mineral

MARIDATGE:

LA TEMPTACIÓ és un vi que per les seves característiques marida fantàsticament bé amb marisc, peixos al forn com podien ser la orada i el corball.

També es ideal per acompanyar qualsevol plat de la cuina de l’arròs.